Yeni Konu Gönder  Yeni Yorum Gönder 
Gündeme Dair
16.10.2022, 17:21 (Bu konu en son: 16.10.2022 Tarihinde, Saat: 17:22 düzenlenmiştir. Düzenleyen: BjkBasket.)
Yorum: #1
Gündeme Dair
Son günlerde alınan sonuçlar ve kişilerle yaşanan sorunlar, Beşiktaş Basketbolunda bir değişimi elzem hale getirmiştir. Ahmet Kandemir koçluk yapmak istemediğini her defasında dile getirmesine rağmen, ısrarla kendisini koç olarak parkede görmekteyiz. "Proje!" diye çıkılan bu yolda, Ahmet Kandemir yerine koç getirmek istenildiğinde, iyi kariyerli koçlar kendisinin bulunduğu ortama gelmeyi tercih etmemişlerdir.

Ahmet Kandemir’in GM olarak planlandığı bu yapının değişikliğe uğramaması, uzun vadede Beşiktaş’a çok daha büyük sorunlar açabilir. Oyuncu menajeri ile yaşanan sorun sonrası, yerli oyuncuların kulübümüzden bir bir uzaklaşması, kadronun iyice zayıflamasına yol açtı. Genç ve potansiyelli yerli oyuncuları tekrar kadromuza katabilmek için yapılacak hamle gayet açık ve nettir.

Ayrıca Ahmet Kandemir’in GM olarak yola devam etmesi, yerli oyuncu transferini yine engellemiş olacaktır. Menajerlik firması ile yaşanan sorunlar artık kişiselleşmiş ve sorunun kulüple değil şahıslarla ilgili olduğu apaçık ortadır.

Önümüzdeki fikstüre baktığımızda; Galatasaray, Tofaş ve Fenerbahçe maçları sonrası 6 mağlubiyetle lige başlamış olmamız çok büyük olasılık. Sahi 6 mağlubiyetli lig başlangıcı sizlere bazı söylemleri hatırlatıyor mu?

Aynı senaryoyu tekrar yaşamamak adına, iyi bir Beşiktaşlı olduğunu düşündüğümüz AHMET KANDEMİR’in gereğini yapması ve şubenin önünü açması adına İstifa etmesini temenni ediyoruz
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu Gönder  Yeni Yorum Gönder 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Umut Şenol gündeme dair açıklamalarda bulundu. BjkBasket 0 3,433 26.12.2020 12:33
Son Yorum: BjkBasket

Hızlı Menü: