Yeni Konu Gönder  Yeni Yorum Gönder 
Çok Geç Olmadan
18.12.2022, 18:24 (Bu konu en son: 18.12.2022 Tarihinde, Saat: 18:30 düzenlenmiştir. Düzenleyen: metin sönmez.)
Yorum: #1
Çok Geç Olmadan
Geçtiğimiz günlerde Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin yapmış olduğu açıklamaları hayret ve şaşkınlıkla izledik. Bizler Beşiktaş Basketboluna gönül vermiş bireyler olarak, bu şubenin kulübümüzün üzerinde bir yük gibi gösterilmesini asla kabul etmiyoruz.

Bugün alınan sonucun ardından zaman, harekete geçme zamanıdır. Mevcut yapıyla devam etmek, Beşiktaş Basketbolunu daha büyük kaosa sürükleyecektir.

Sadece transfer yaparak çözülemeyecek sorunları bulunan Erkek Basketbol takımımızda, alınması gereken önlemler basit ve nettir. İstifa eden bir koçu zorla görevde tutmak hem o kişiye hem de kulübe zarar vermektedir.

Para harcamak istemiyor olabilirsiniz ama bu durumun Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışmayacağını siz bizlerden daha iyi biliyor olmalısınız.

Beşiktaş arması ve taraftarı için kutsal sayılan forması, yer aldığı tüm branşlar ve de kulvarlarda rekabetçi olmak zorundadır. Bu konuda anlamsız bahanelere sığınmak yerine, net adımlar atılmalı ve şanlı Beşiktaş ismini hak ettiği yarışa yeniden sokabilmek adına ivedilikle aksiyon alınmalıdır.
Tüm Mesajlarına Bak
Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu Gönder  Yeni Yorum Gönder 


Hızlı Menü: